Taakgroep Jeugd

U kunt contact opnemenmet de Taakgroep Jeugd via: jeugdraad@driestwegkerk.nl. U komt dan in contact met Henk den Boer.

Beste jongeren/gemeenteleden,

Namens de taakgroep jeugd wens ik u allereerst een goed en gezond 2018 toe. Wat kijken we terug op een geweldig kindernevendienst project. 5 diensten mede georganiseerd door de kindernevendienstleiding. Super. Met op 1e kerstdag een levende kerststal. Iedereen super bedankt voor alle hulp om dit project tot een succes te maken. Ook hebben de jongeren van de tienernevendienst een advent dienst voorbereid. Het thema was: en dacht je nu echt dat hij luistert Jullie hebben ons verschillende situaties in ons leven laten zien, waarin we ons soms af vragen of God er is. We hebben mogen horen dat HIJ er altijd is. Jullie hebben dit op een mooie/duidelijke manier laten zien. Iedereen super bedankt voor alle hulp om dit kerst project tot een succes te maken.

Hieronder even wat informatie over verschillende activiteiten:

Catechisatie:

We gaan weer starten met de 2e helft van dit jaar. Hieronder nog even de datums:

12 en 13 jaar:

Tijdstip: 19,00 uur tot 20,00 uur

Leiding:  Jose Brummel en Marie Hoeksema

14 en 15 jaar:

Tijdstip: 19,00 uur tot 20,00 uur

Leiding: Karin Hoogendoorn en Jeroen Docter

16+ groep:

De afgelopen maanden zijn we voorzichtig begonnen met het samen werken met de Ichtus kerk. Dit is goed bevallen. De jongeren zijn erg enthousiast om deze avonden gezamenlijk te houden. We hebben daarom besloten om hier de komende maanden mee verder te gaan. Lijkt het jouw ook leuk of wil je meer informatie neem dan contact op met Chris van Vliet of Henk Hagen.

BO club:

Ook hier zit dit eerste helft van het seizoen erop. De avonden zijn erg leuk en de jeugd is erg actief. Elke keer komen er +/- 12 kinderen bij elkaar. Belangrijk dat jongeren op deze manier elkaar en God beter leren kennen. Wil je ook een keertje komen je bent welkom.

Meer informatie: Nicole Haze of Jacob v/d Berg

Kamp:

In het weekend van 13-14 en 15 april gaan we met alle jongeren van 8 t/m 20 jaar op kamp, zet deze datum alvast in je agenda. Ik ben op zoek naar een paar mensen die mee willen helpen met het voorbereiden van dit weekend. Laat me weten als jij/u me wilt helpen. Zoals jullie/u hebt kunnen lezen gebeuren er veel leuke dingen binnen het jeugdwerk. Toch zijn er op dit moment nog een paar belangrijke vacatures die bepaalde activiteiten in gevaar brengen.

Crèche: We zijn op zoek naar iemand die dit wil coördineren. Je maakt het oppas rooster en bent het aanspreekpunt voor de oppassers. Ook zijn we nog op zoek naar enkele volwassenen die op toerbeurt willen helpen oppassen. Dit mogen ook opa’s en oma’s zijn.

Basis catechisatie: We zijn op zoek naar iemand die 1 keer per maand tijdens de ochtend dienst de jongeren in de jeugdzaal op hun niveau willen vertellen over God en met hun willen praten over hoe zij het geloof zien.

Wil jij/ Wilt u ons helpen?

Voor meer informatie, neem dan contact met me op.

Met vriendelijke groet,

Henk de Boer