Hans van der Meer - pastoraat

Na bijna 20 jaar in Papoea-Nieuw-Guinea werkzaam te zijn geweest in de zending, ben ik samen met mijn vrouw en dochter weer teruggekeerd naar de bron.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nunspeet, gedoopt en getrouwd in de 'Driestwegkerk'. In 1979 vertrokken we naar Zwijndrecht en van daaruit in 1992 naar het buitenland. Sinds september 2015 ben ik verbonden aan de protestantse Gemeente Nunspeet als kerkelijk medewerker, met de nadruk op het pastoraat. Het is een boeiende taak, waarin ik alle aspecten van het leven tegenkom.

Wat mij drijft, niet alleen in dit werk, maar in alles wat ik doe, is het besef dat ik een kind van God ben; dat Hij van mij houdt en dat ik dat mag delen met de ander die ik tegenkom. Ik voel mij gedragen door Zijn liefde, maar ook door de gemeente. Samen mogen we zo proberen een bloeiende gemeente te zijn, die uitreikt naar de ander.

Wilt u een gesprek om samen eens te praten over het geloof of over andere dingen die u bezig houden? Mijn telefoonnummer is 06-2018-9826